WIE WIJ ZIJN

COFIT-20 is een initiatief van Arling B.V. Met COFIT-20 hebben we een platform gecreëerd om ondernemers uit de horti te verbinden, versterken en te inspireren.
Wij doen dit pro deo. Enerzijds omdat wij als vanzelfsprekend met ondernemers in gesprek zijn over de toekomst, strategie en positionering van hun bedrijf en merkten dat zij hier behoefte aan hebben. Anderzijds omdat het ons ongelofelijk veel energie geeft en het tegelijkertijd een kans is om Arling te positioneren op het gebied van strategisch bedrijfsadvies.

Hoe het platform is ontstaan

Het Covid-19 virus houdt de wereld in haar greep. Er is ontzettend veel veranderd in een ongekend hoog tempo. Bedrijven hebben snel moeten schakelen op de maatregelen en de impact die Covid-19 heeft op de vraag- en aanbod is groot. Ook bij Arling hebben we moeten schakelen. Events tot 100 man zijn vanaf 1 juli weer toegestaan. Gelukkig is het onze branche eigen om met creativiteit, inventiviteit en slagkracht het maximale uit de gegeven situatie te halen. Met elkaar hebben we onze focus gericht op ‘omdenken’, want (live) communicatie is juist nu essentieel.

Wij hebben events nooit beschouwd als een doel op zich, maar als een live communicatiemiddel om het doel te bereiken. Daar ligt ook gelijk onze passie. Samen met de ondernemer het doel bepalen, de bedrijfskoers uitstippelen en deze doorvoeren in zowel de interne organisatie als daarbuiten. Naast events en communicatie hebben wij het afgelopen jaar deze dienstverlening steeds vaker ingezet en verder kunnen ontwikkelen. Met Covid-19 is deze ‘nieuwe’ tak in een stroomversnelling terechtgekomen en krijgt het een podium met ons platform COFIT-20.

Volg ons op social media via #COFIT20!

Arling B.V.
KvK 27172449

Smederijstraat 16 2671 BV Naaldwijk
0174 - 44 54 74